Onderwijsassistent Kindcentrum Kolmenscate

Op Kindcentrum Kolmenscate zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een onderwijsassistent voor 16 uur per week (WTF 0,4) die ervaring heeft opgedaan als onderwijsassistent in verschillende groepen en beschikt over een flinke dosis energie en creativiteit. Het heeft onze voorkeur om de 16 uur te verdelen over… Bekijk Artikel
Op Kindcentrum Kolmenscate zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een onderwijsassistent voor 16 uur per week (WTF 0,4) die ervaring heeft opgedaan als onderwijsassistent in verschillende groepen en beschikt over een flinke dosis energie en creativiteit. Het heeft onze voorkeur om de 16 uur te verdelen over meerdere dagen.

OBS Kolmenscate telt circa 250 leerlingen die verdeeld zijn over 10 groepen. De school is gelegen in de wijk Colmschate Zuid. Aan de school zijn 24 medewerkers verbonden. Wij willen dat ieder kind zich kan ontplooien op de wijze zoals het kind is. Op basis van een goed pedagogisch klimaat waarin kinderen zich veilig voelen begeleiden we de leerlingen bij de verdere ontwikkeling.  Daarnaast hebben de leerkrachten oog voor het talent dat ieder kind heeft en kunnen deze talenten benut worden om de leerstof eigen te maken. Hierdoor wordt er aan het zelfvertrouwen van ieder kind gewerkt. Voor meer informatie over de school verwijzen we je naar onze website: www.kindcentrumkolmenscate.nl

Als je denkt dat deze baan aansluit bij jouw interesse en kwaliteiten, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren door een e-mail te sturen voor 29 mei naar Janet Koster (locatieleider), j.koster@kolmenscate.nl .

Voor eventuele vragen kun je bellen naar school; 0570 651467 of je kunt een e-mail sturen naar bovengenoemd e-mailadres.

 

Extra informatie

Aantal uur:
Duur: