werken
bij opod


OPOD gelooft er in dat kinderen niet doen wat jij zegt, maar wat jij doet. Goed voorbeeld doet goed volgen. En zo leren we op de scholen van OPOD van, met en door elkaar. Boeiend onderwijs, voor zowel leerlingen als medewerkers.

Weten hoe we met en voor elkaar werken binnen OPOD? We staan jaarlijks gezamenlijk stil bij vragen als  ‘Waarom doen we het zoals we het doen en waartoe eigenlijk? En hoe zien onze scholen er over een paar jaar uit? Wat zie je jezelf en de kinderen doen?’ Van dit jaarlijkse evenement in 2018 is een E-magazine gemaakt. En 2019 volgt snel!

vacatures

‘Als leerkracht van de Flint zet je je elke dag in om de allerbeste en allerleukste lessen te verzorgen en je leerlingen uit te dagen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Je zorgt er niet alleen voor dat leerlingen zich optimaal ontwikkelen, maar je bent ook actief in het uitdagen van collega’s en je verrast jezelf geregeld met een onderwijsexperiment in de klas!’

Voor onze mooie en fijne basisschool in het hart van het Deventer stadscentrum zoeken wij van 2 maart tot de zomervakantie van 2020 een Onderwijsassistent voor groep 1/2 (0,9 fte).
Onze school heeft ruim 200 leerlingen verdeeld over 8 groepen. De beide groepen 1/2 hebben elk 28 leerlingen en groeien nog tot de zomervakantie. Je ondersteunt de leerkrachten en hebt ook eigen verantwoordelijkheid. Het is mogelijk om op een deel van de taakomvang te solliciteren.
Kom jij ons team versterken?

invallen bij opod

Op zoek naar een baan als invaller? Meld je dan aan bij PON. PON is een vereniging die de vervangingen voor meer dan 100 basisscholen in Oost Nederland coördineert.